Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης DIAMOND CREATIONS Boutique

Κάνοντας χρήση και καταχωρώντας την παραγγελία σας μέσω του eshop μας WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR,  συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά εκ των προτέρων.


Η Diamond Creations καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Η ιστοσελίδα / e-shop WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR  απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους για τα προϊόντα μας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Η Diamond Creations στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης. Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις. Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους. Είναι υποχρέωση μας, ο πελάτης να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε όλους τους πελάτες της ιστοσελίδας / e-shop μας για τα ακόλουθα θέματα:

Δικαιώματα πνευματικής και εμπορικής ιδιοκτησίας.
Όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα / e-shop WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR διατίθενται στους επισκέπτες της ιστοσελίδας για προσωπική χρήση και είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς καμιά προειδοποίηση. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων της αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας / e-shop και προστατεύονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις. Συνεπώς, κανένα από αυτά δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί και να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την άδεια των υπευθύνων της παρούσας ιστοσελίδας.

Περιορισμός ευθύνης της παρούσας ιστοσελίδας / e-shop WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR.
Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές της ιστοσελίδας / e-shop WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR  και το προσωπικό της δεν ευθύνονται για οποιασδήποτε ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR  στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Τα περιεχόμενα της WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR  παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αρνούνται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων όχι όμως αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεν εγγυούνται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν εγγυούνται ότι οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την αναπαραγωγή περιεχόμενου της ιστοσελίδας καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής υλικού ή θεμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με γραπτό μήνυμα e-mail στο info@diamondcreationsboutique.gr ή στο diamondcreations11@gmail.com ή μέσω inbox στην επίσημη σελίδα μας στο facebook/Diamond Creations.  Αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, παρακαλείσθε επίσης να μας ειδοποιήσετε για να προχωρήσουμε στην άμεση αντιμετώπισή τους, στην ίδια παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προσωπικά δεδομένα.
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα (οδός, αριθμός, περιοχή και ταχυδρομικός κωδικός), τον αριθμό του προσωπικού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.
Υπηρεσία 3D Secure (Verified-by-Visa & MasterCard SecureCode & Υπηρεσίες Anti Fraud & Έλεγχος ορθότητας καταχώρησης στοιχείων κάρτας πληρωμής).

Τα πωλούμενα προϊόντα.
Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων μας είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε άμεσα, κάνοντας "κλικ" στην περιγραφή / όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.
Προστασία καταναλωτή και παραγγελία προϊόντων.
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα / e-shop WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων. Η η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
Ο καταναλωτής ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τα έξοδα αποστολής / μεταφοράς και τον τρόπο πληρωμής καθώς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει με e-mail αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ η ιστοσελίδα / e-shop WWW.DIAMOND CREATIONS BOUTIQUE.GR επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Δικαιώματα καταναλωτή.

Ακύρωση παραγγελίας.

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 3 ώρες από την πραγματοποίηση της. Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Δικαίωμα αλλαγής & Επιστροφής Χρημάτων.

Έχετε το δικαίωμα της αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων σε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 15 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής. Για την άσκηση του δικαιώματος της αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων έχετε την υποχρέωση να ακολουθήσετε τα βήματα που αναγράφονται στο έντυπο οδηγιών, το οποίο έχετε λάβει εντός της συσκευασίας της παραγγελίας σας. Το αίτημα σας θα γίνεται δεκτό μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μας και εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που αναγράφονται στο έντυπο οδηγιών. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται σε εκπτωτικά προϊόντα.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν  στην αρχική του κατάσταση όπως το παραλάβατε - δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, δεν πρέπει να έχει λερωθεί, δεν πρέπει να έχει υποστεί καμία διαδικασία καθαρισμού, φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, να έχει βραχεί και άλλα. Επίσης θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με το συνοδευτικό ταμπελάκι της εταιρείας μας. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μας.
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφουν υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Πελάτες με ιστορικό - επιστροφές αποστολών.
Οι παραγγελίες πελατών μας, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας / της courier ενημέρωση και επιστράφηκαν στην Diamond Creations, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή – κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας, σε τραπεζικό μας λογαριασμό.