Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφής Χρημάτων

Αν επιθυμείτε να προβείτε σε αλλαγή, στείλετε το δέμα με το προϊόν, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής, η οποία καταγράφεται. Μέσω της ΕΛΤΑ courier - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (τηλ. 11120), παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση.
Τα έξοδα αποστολής για την πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν, για τις επόμενες αλλαγές είναι 5,00€.
Τα έξοδα αποστολής για αλλαγή σε εκπτωτικά προϊόντα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και είναι 5,00€.
Τα έξοδα αποστολής για αλλαγή σε εκπτωτικές περιόδους, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και οι επιστροφές πραγματοποιούνται με courier της επιλογής σας. Επιστροφές που αποστέλλονται μέσω του ταχυδρομείου δεν θα παραλαβμάνονται, καθώς δεν παραδίδονται στον χώρο μας.
Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη και στην αρχική του συσκευασία.
Συμπληρώστε το συνοδευτικό έντυπο (το οποίο βρίσκεται στην συσκευασία), στο πεδίο ΑΛΛΑΓΗ και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.
Σε περίπτωση που η νέα επιλογή σας δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αν επιθυμείτε να προβείτε σε επιστροφή χρημάτων, στείλετε το δέμα με το προϊόν, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής, η οποία καταγράφεται. Από το ποσό αφαιρούνται 6,00€ (έξοδα αποστολής αρχικής αποστολής και τραπέζης). Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.
Αποστείλετε το δέμα με εταιρεία courier / ταχυμεταφορών, της επιλογής σας και με δικά σας έξοδα αποστολής.
Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη και στην αρχική του συσκευασία.
Επιστροφές που αποστέλλονται μέσω του ταχυδρομείου δεν θα παραλαμβάνονται, καθώς δεν παραδίδονται στον χώρο μας.
Συμπληρώστε το συνοδευτικό έντυπο (το οποίο βρίσκεται στην συσκευασία), στο πεδίο ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK .
Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή - δικαιούχο του λογαριασμού της επιστροφής χρημάτων.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, έχει βραχεί και άλλα, τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνεται δεκτό. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.
Η Diamond Creations διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή, τις επιστροφές που αποστέλλονται εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου ή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια / αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παραλήφθηκαν. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.
Διατηρήστε την απόδειξη της courier για την αποστολή σας, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων. Η Diamond Creations, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας.
Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προϊόντα δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
Σε περίπτωση που δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Diamond Creations διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή το δέμα της επιστροφής και με χρέωση του καταναλωτή.