Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφής Χρημάτων

ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK ή diamondcreations11@gmai.com.
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ :
Για να προβείτε σε αλλαγή, παρακαλούμε στείλετε το δέμα με το προϊόν, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής, η οποία καταγράφεται. Μέσω της ΕΛΤΑ courier - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (τηλ. 11120), παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση.
Τα έξοδα αποστολής για την πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν, για τις επόμενες αλλαγές είναι 5,00€.

Τα έξοδα αποστολής για αλλαγή σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε εκπτωτικές περιόδους, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και είναι 5€.

Αποστείλετε το δέμα σας, αποκλειστικά, μέσω της ΕΛΤΑ courier - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (τηλ. 11120), παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση.

Το προϊόν πρέπει βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη και στην αρχική του συσκευασία.
Συμπληρώστε το συνοδευτικό έντυπο στο πεδίο ΑΛΛΑΓΗ και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.
Σε περίπτωση που η νέα επιλογή σας δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε περίπτωση που επιλέξετε προϊόν μικρότερης αξίας θα εκδοθεί πιστωτικό δελτίο, για μελλοντική αγορά.


ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK ή diamondcreations11@gmai.com.
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ :
Αν επιθυμείτε να προβείτε σε επιστροφή χρημάτων, στείλετε το δέμα με το προϊόν, εντός 4 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής, η οποία καταγράφεται. Αποστείλετε το δέμα σας, αποκλειστικά, μέσω της ΕΛΤΑ courier - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (τηλ. 11120), παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση.

Από το αρχικό ποσό αφαιρούνται 6,00€ (έξοδα αποστολής αρχικής αποστολής και τραπέζης) & 5€ έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Συμπληρώστε το συνοδευτικό έντυπο στο πεδίο ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.

Το προϊόν πρέπει βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη και στην αρχική του συσκευασία.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK και εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή - δικαιούχο του λογαριασμού της επιστροφής χρημάτων.


*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, έχει βραχεί και άλλα, τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνεται δεκτό. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.
* Επιστροφές που αποστέλλονται μέσω του ταχυδρομείου δεν θα παραλαμβάνονται, καθώς δεν παραδίδονται στον χώρο μας.
*Η Diamond Creations διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή, τις επιστροφές που αποστέλλονται   εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου ή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια / αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παραλήφθηκαν. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.
* Διατηρήστε την απόδειξη της courier για την αποστολή σας, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων. Η Diamond Creations, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας.
*Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προϊόντα δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
*Σε περίπτωση που δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Diamond Creations διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή το δέμα της επιστροφής και με χρέωση του καταναλωτή.