Μενού
Το καλάθι σας

Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφής Χρημάτων

Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφής Χρημάτων

ΑΛΛΑΓΗ  - ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Τα έξοδα για την 1η αλλαγή (σε προϊόν χωρίς έκπτωση) είναι δωρεάν.
Τα έξοδα για την 2η αλλαγή ή αλλαγή σε προϊόντα με έκπτωση είναι 10,00€ και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και χρεώνονται στην αντικαταβολή της νέας αποστολής.
* Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων μετά από αλλαγή. Δεν πραγματοποιούνται πάνω από 2 αλλαγές.


Για ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ακολουθήστε την ίδια διαδικασία επιστροφής όπως αναγράφεται παρακάτω αναγράφοντας ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ στο πεδίο της αλλαγής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

* Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές μετά από εξαργύρωση πιστωτικού και η παραγγελία κλείνει.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ 4 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Από το αρχικό ποσό αφαιρούνται 12,00€ έξοδα και 1,40€ αν επιλέξετε μη συνεργαζόμενη τράπεζα.  Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής. Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. Αν η αρχική πληρωμή της παραγγελίας πραγματοποιήθηκε μέσω κάρτας, στην ίδια κάρτα θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων, δεν είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσετε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού.
Δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

1) Σε περιόδους εκπτώσεων

2) Σε εκπτωτικά προϊόντα

3) Μετά  από αλλαγή

4) Σε επιστροφές που αποστέλλονται εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου των 4 ημερών από την ημέρα της παραλαβής


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ:

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕΣΩ social media ή diamondcreations11@gmail.com.


ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ :

1.Συμπληρώστε το πεδίο ΑΛΛΑΓΗ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και τοποθετήστε το έντυπο στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.  Για την ΑΛΛΑΓΗ επιλέξετε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας για να κλείσει το ποσό.
2.Συσκευάστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (κουτί). Το προϊόν  πρέπει να βρίσκεται αυστηρά στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη και αυστηρά στην αρχική του συσκευασία (κουτί) τοποθετημένο σε σακούλα.
3.Αποστείλετε το δέμα σας, αποκλειστικά, μέσω της ΕΛΤΑ courier - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (τηλ. 11120), παράδοση στον χώρο μας, με χρέωση παραλήπτη και στην διεύθυνση DIAMOND CREATIONS-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 92 & ΕΒΡΟΥ-13675 ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 210-2444453.  Οι απαιτούμενες χρεώσεις θα προσθαφαιρεθούν ανάλογα με το αίτημα σας.

*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εάν αποστείλετε το δέμα σας χωρίς την αρχική του συσκευασία (κουτί & σακούλα), εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, έχει βραχεί, πλυθεί και άλλα, τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. Η Diamond Creations διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια / αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παρελήφθησαν και εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.
*Η Diamond Creations, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας.
* Επιστροφές που αποστέλλονται μέσω του ταχυδρομείου δεν θα παραλαμβάνονται, καθώς δεν παραδίδονται στον χώρο μας.


Για αποστολές του εξωτερικού και της Κύπρου, δεν γίνονται αλλαγές. Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένη, με την αγορά σας, μπορείτε να προβείτε σε επιστροφή χρημάτων και να καταχωρήσετε νέα παραγγελία, με το νέο σύνολο της επολογής σας. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.