Μενού
Το καλάθι σας

Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφής Χρημάτων

Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφής Χρημάτων

ΑΛΛΑΓΗ  - ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Τα έξοδα επιστροφής και νέας  αποστολής για την 1η αλλαγή (σε προϊόν χωρίς έκπτωση) είναι δωρεάν.

Τα έξοδα επιστροφής (5,00€) και νέας αποστολής (5,00€) για τις επόμενες αλλαγές ή αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ή σε εκπτωτικές περιόδους, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και χρεώνονται στην αντικαταβολή της νέας αποστολής.

Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων μετά από αλλαγή. Δεν πραγματοποιούνται πάνω από 2 αλλαγές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΤΟΣ 4 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Από το αρχικό ποσό αφαιρούνται 12,00€ έξοδα και 1,40€ αν έχετε επιλέξει μη συνεργαζόμενη τράπεζα.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή - δικαιούχο του λογαριασμού της επιστροφής χρημάτων.

*Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προϊόντα δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ:

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕΣΩ social media ή diamondcreations11@gmail.com.


ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ :

Για να προβείτε σε επιστροφή δέματος για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

*Συμπληρώστε το έντυπο στο πεδίο ΑΛΛΑΓΗ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.  Για την ΑΛΛΑΓΗ επιλέξετε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας για να κλείσει το ποσό.

*Μέσα στο αρχικό δέμα θα λάβετε δελτίο αποστολής Voucher προς συμπλήρωση και σακούλα για να συσκευάσετε το κουτί.

* Συσκευάστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία (κουτί). Το προϊόν  πρέπει βρίσκεται αυστηρά στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη και αυστηρά στην αρχική του συσκευασία (κουτί) τοποθετημένο στην σακούλα.

*Αποστείλετε το δέμα σας, αποκλειστικά, μέσω της ΕΛΤΑ courier - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (τηλ. 11120), παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση . Οι απαιτούμενες χρεώσεις θα προσθαφαιρεθούν ανάλογα το αίτημα σας.

*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εάν αποστείλετε το δέμα σας χωρίς την αρχική του συσκευασία (κουτί & σακούλα), εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, έχει βραχεί, πλυθεί και άλλα, τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

* Επιστροφές που αποστέλλονται μέσω του ταχυδρομείου δεν θα παραλαμβάνονται, καθώς δεν παραδίδονται στον χώρο μας.

*Η Diamond Creations διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή, τις επιστροφές που αποστέλλονται   εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου ή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια / αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παρελήφθησαν. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

* Διατηρήστε την απόδειξη της courier για την αποστολή σας, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων. Η Diamond Creations, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας.

*Σε περίπτωση που δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Diamond Creations διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή το δέμα της επιστροφής και με χρέωση του καταναλωτή.

Αν επιθυμείτε ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ακολουθήστε την ίδια διαδικασία επιστροφής όπως αναγράφεται παραπάνω αναγράφοντας ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ στο πεδίο της αλλαγής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Για αποστολές εντός Αθηνών επικοινωνήστε γραπτώς μέσω social media ή diamondcreations11@gmail.com

Για αποστολές του εξωτερικού και της Κύπρου, δεν γίνονται αλλαγές. Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένη, με την αγορά σας, μπορείτε να προβείτε σε επιστροφή χρημάτων και να καταχωρήσετε νέα παραγγελία, με το νέο σύνολο της επολογής σας. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.